IntelliPoker anmeldelse

IntelliPoker er PokerStars sin pokerskole og er designet for å introdusere deg til pokerverdenen – det mest populære spillet i verden i dag.

Poker er et fascinerende og mangesidig spill som har blitt veldig populært de siste årene. Om du ønsker å spille vinnende poker, må du følge de rette strategiene. PokerStars, verdens største pokerside med over 23 millioner registrerte spillere, er vertskap for IntelliPoker pokerskole, som tilbyr grundig pokeropplæring helt gratis.

Med IntelliPoker vil du ha muligheten til å lære poker fra bunnen av. Hvert kurs bygger på det foregående og lar deg prøve ut dine nyervervede evner hos PokerStars, ved bord med enten leke- eller ekte penger. Kursene er utviklet med hjelp fra pokereksperter, og hvert av dem avsluttes med en quiz, slik at du kan måle din framgang. Så snart en gitt kursrelatert quiz er fullført, er du kvalifisert for ulike premier og bonuser som du kan innkassere hos PokerStars.

IntelliPokers tilbud komplementeres av interaktive verktøy som også vil hjelpe deg å ta de rette avgjørelsene ved bordet.

Lær fra de profesjonelle! Registrer deg for IntelliPoker nå hos PokerStars, og du vil spille poker før du aner det.